Jawatan Kosong Majlis Daerah Jeli

Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Jeli

Iklan Jawatan Kosong Majlis Daerah Jeli. Jawatan kosong terkini di Majlis Daerah Jeli 2024. Permohonan adalah dipelawa daripada warganegara Malaysia yang berkelayakan untuk mengisi kekosongan jawatan di Majlis Daerah Jeli..

Berikut dikongsikan maklumat lanjut berkaitan Senarai Jawatan Kosong yang telah dibuka untuk permohonan di MD Jeli bagi tahun 2024 yang telah dibuka untuk permohonan.

Tarikh Permohonan Jawatan Kosong diย Majlis Daerah Jeli

Permohonan Jawatan kosong ini telah dibuka untuk permohonan. Tarikh permohonan ditutup adalah seperti berikut:

๐—ง๐—ฎ๐—ฟ๐—ถ๐—ธ๐—ต ๐—ง๐˜‚๐˜๐˜‚๐—ฝ ๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—บ๐—ผ๐—ต๐—ผ๐—ป๐—ฎ๐—ป : ๐Ÿฏ๐Ÿญ ๐—๐—”๐—ก๐—จ๐—”๐—ฅ๐—œ ๐Ÿฎ๐Ÿฌ๐Ÿฎ๐Ÿฐ

Senarai Jawatan Kosong diย Majlis Daerah Jeli

Berikut adalah senarai jawatan kosong yang dibuka untuk permohonan di MD Jeli.

๐Ÿญ-๐—ฃ๐—ฒ๐—ป๐—ผ๐—น๐—ผ๐—ป๐—ด ๐—ฃ๐—ฒ๐—ด๐—ฎ๐˜„๐—ฎ๐—ถ ๐—ง๐—ฎ๐—ฑ๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ (๐—ฆ๐—ถ๐˜€๐˜๐—ฒ๐—บ ๐— ๐—ฎ๐—ธ๐—น๐˜‚๐—บ๐—ฎ๐˜) ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ก๐Ÿฎ๐Ÿต (๐—ง๐—˜๐—ง๐—”๐—ฃ)- ๐Ÿญ ๐—ž๐—˜๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ก๐—š๐—”๐—ก
๐Ÿฎ-๐—ฃ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜‚ ๐—ง๐—ฎ๐—ฑ๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ (๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ๐—ป/๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ) ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ก๐Ÿญ๐Ÿต (๐—ง๐—˜๐—ง๐—”๐—ฃ)- ๐Ÿฎ ๐—ž๐—˜๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ก๐—š๐—”๐—ก
๐Ÿฏ-๐—ฃ๐—ฒ๐—บ๐—ฏ๐—ฎ๐—ป๐˜๐˜‚ ๐—ง๐—ฎ๐—ฑ๐—ฏ๐—ถ๐—ฟ (๐—ฃ๐—ฒ๐—ฟ๐—ธ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐—ป๐—ถ๐—ฎ๐—ป/๐—ข๐—ฝ๐—ฒ๐—ฟ๐—ฎ๐˜€๐—ถ) ๐—š๐—ฟ๐—ฒ๐—ฑ ๐—ก๐Ÿญ๐Ÿต (๐—ž๐—ข๐—ก๐—ง๐—ฅ๐—”๐—ž)- ๐Ÿฎ ๐—ž๐—˜๐—ž๐—ข๐—ฆ๐—ข๐—ก๐—š๐—”๐—ก

Cara Permohonan Jawatan Kosong MDJ

Permohonan hendaklah dibuat dalam Borang Permohonan Jawatan yang boleh didapati dengan memuat turun borang dan syarat-syarat lantikan di pautan berikut :-
https://drive.google.com/drive/folders/1cADS031hqEtJLRw0-UmmuFQkZHRhZyj6

Syarat Permohonan Jawatan Kosong MDJ

Semua permohonan hendaklah disertakan salinan sijil atau salinan keputusan peperiksaan bagi kelayakan yang disyaratkan, sijil kelahiran, kad pengenalan (depan dan belakang) yang telah disahkan dan sekeping gambar berukuran passport.
Permohonan hendaklah sampai kepada ;-

๐—ฌ๐—”๐—ก๐—š ๐——๐—œ๐—ฃ๐—˜๐—ฅ๐—ง๐—จ๐—”
๐— ๐—”๐—๐—Ÿ๐—œ๐—ฆ ๐——๐—”๐—˜๐—ฅ๐—”๐—› ๐—๐—˜๐—Ÿ๐—œ
๐Ÿญ๐Ÿณ๐Ÿฒ๐Ÿฌ๐Ÿฌ ๐—๐—˜๐—Ÿ๐—œ ๐—ž๐—˜๐—Ÿ๐—”๐—ก๐—ง๐—”๐—ก.

Info Jeli

Sedikit info tentang bandar Jeli.

Daerah Jeli merupakan kawasan yang terletak pintu masuk โ€œgatewayโ€ ke negeri Kelantan dari sebelah Pantai Barat Semenanjung Malaysia. Ianya menjadi tempat persinggahan yang sesuai bagi mereka yang dalam perjalanan dari Pantai Timur ke Pantai Barat atau sebaliknya, melalui jalan raya Timur Barat. Di samping itu, Daerah Jeli juga menjadi penghubung kepada kawasan Kelantan Selatan melalui jalan raya Jeli – Dabong.

Oleh yang demikian, dari segi lokasinya Daerah Jeli bersempadan dengan Thailand di sebelah utara, Jajahan  Tanah Merah di sebelah timur, Jajahan Kuala Krai dan Gua Musang di sebelah selatan  dan Negeri  Perak di sebelah  barat, merupakan sebuah kawasan yang strategik dan mempunyai daya maju untuk pembangunan secara teratur di masa hadapan.

Pekan Jeli merupakan bandar atau pekan utama di jajahan ini. Ia terletak kira-kira 98 kilometer dari Bandar Kota Bharu melalui jalan raya Timur Barat.

Keadaan muka bumi 82% adalah berbukit-bukau, hutan-rimba dan banyak alur serta sungai. Jajahan ini terletak diantara 90 meter hingga 500 meter dari paras laut. Sungai-sungai utama ialah Sungai Pergau, Sungai Renyut, Sungai Suda dan Sungai Balah.

Maklumat Lanjut & Pertanyaan

Untuk maklumat lanjut atau pertanyaan berkaitan Jawatan Kosong di MD Jeli atau perkara lain berkaitan anda boleh hubungi pihak MDJ seperti berikut:

NO TELEFON/FAX :09-9440023/09-9440260 09-9440007(fax)

ALAMAT :

Majlis Daerah Jeli

17600 Jeli,

Kelantan Darul Naim.

EMEL :

it@mdjeli.gov.my

mdjeli@kelantan.gov.my

Terima kasih. Semoga perkongsian tentang Jawatan kosong terkini di MDJeli ini memudahkan urusan anda untuk membuat permohonan, insyaAllah.

Kewajipan Orang Yang Berilmu.

  • Menuntut Ilmu
  • Mengamalkan Ilmu
  • Menyebarkan Ilmu

Smoga Bermanfaat keptennews.com

Leave a Comment